Trening grupowy

Zasady rezerwacji

Zapoznaj się z zasadami dotyczącymi rezerwacji / anulacji zajęć oraz na czym polega lista rezerwowa i gdzie znajdziesz punkty biletowe.

Rezerwuj zajęcia

Zajęcia grupowe możesz rezerwować na naszej stronie Moje konto lub w aplikacji iOS / Android

Do logowania użyj adresu e-mail, który został podany podczas zakupu w klubie/ sklepie online.

Nazwą użytkownika może być również numer karty, który znajduje się w lewym dolnym narożniku.

  • W dniu rejestracji na podany adres e-mail zostało wysłane hasło do logowania.
  • Zapisy na zajęcia grupowe startują 48 godzin przed rozpoczęciem danych zajęć, najpóźniej możesz dokonać rezerwacji do 30 minut przed rozpoczęciem zajęć.
  • Aby wziąć udział w zajęciach grupowych musisz odebrać bilecik z komputera, która znajduje się niedaleko recepcji. Bilecik możesz odebrać najwcześniej 3 godziny przed rozpoczęciem zajęć,a najpóźniej do 10 minut przed rozpoczęciem zajęć.
  • W ciągu jednego dnia możesz zarezerwować maksymalnie 2 zajęcia.

Proszę pamiętać, że jeśli bilecik nie zostanie odebrany do 10 minut przed rozpoczęciem zajęć, rezerwacja zostanie zwolniona i ktoś inny będzie mógł skorzystać z wolnego miejsca. Otrzymasz również wiadomość e-mail z ostrzeżeniem, za spóźnienie / brak obecności na zajęciach.

Nie rezerwujemy ani nie anulujemy udziału w zajęciach grupowych przez telefon.

Lista rezerwowa

  • Jeśli wszystkie miejsca na danych zajęciach są zarezerwowane, możesz zapisać się na listę rezerwową.
  • Liczba miejsc na każdej liście rezerwowej jest nieograniczona.
  • W przypadku rezygnacji przez któregoś uczestnika ze zwykłego miejsca na zajęciach, do pierwszej osoby z listy oczekujących wysyłana jest wiadomość e-mail, informująca o zmianie miejsca rezerwowego w miejsce zwykłe, a tym samym o zapisaniu tej osoby na zajęcia.
  • Jeśli miejsce z listy oczekujących nie zamieniło się w miejsce zwykłe do dwóch godzin przed rozpoczęciem zajęć, rezerwacja automatycznie znika.
  • Jeśli miejsce z listy oczekujących zamieni się w miejsce zwykłe, masz czas do godziny przed rozpoczęciem zajęć, aby anulować swoje miejsce.

Anulowanie rezerwacji

Nie zapomnij anulować swojego miejsca, jeśli nie możesz wziąć udziału w zajęciach.

  • Anulowanie odbywa się przez (wyżej wymienione) Moje konto lub naszą aplikację, do 1 godziny przed rozpoczęciem zajęć – dotyczy miejsca regularnego i miejsca z listy rezerwowej.
  • Jeśli przegapiłeś trzykrotne anulowanie rezerwacji, twoja możliwość zarezerwowania zajęć z wyprzedzeniem zostanie zawieszona na 3 tygodnie (liczone od ostatniego ostrzeżenia). Zostaniesz o tym powiadomiony e-mailem. Nie martw się, nadal będziesz mieć możliwość korzystania z zajęć grupowych (patrz poniżej).

Bilety drop-in

Zarezerwowane bilety, które nie zostaną odebrane do 10 minut przed rozpoczęciem zajęć, nazywane są biletami typu drop-in. Bilety te są dostępne dla chętnych w naszych punktach biletowych 10 minut przed rozpoczęciem zajęć. Bilety drop-in można odebrać w punkcie biletowym.

Jeśli odbierzesz bilet drop in w dniu, w którym masz już dwie rezerwacje, wówczas jedna z późniejszych rezerwacji tego samego dnia zostanie anulowana.

Punkty biletowe

Punkty biletowe znajdują się obok recepcji w naszych klubach typu Plus.

  • W celu pobrania zarezerwowanego biletu musisz przeciągnąć kartę przez czytnik w punkcie biletowym.
  • W punkcie biletowym nie można zarezerwować zwykłego biletu, ale 10 minut przed rozpoczęciem zajęć można odebrać bilet typu drop-in.
  • Jeśli nie masz rezerwacji, a są jeszcze wolne miejsce na 30 minut przed rozpoczęciem zajęć to możesz skorzystać z opcji drop-in - czyli możesz dopisać się do listy uczestników
  • Prosimy zachować wydrukowany bilet i okazać go Instruktorowi przed rozpoczęciem zajęć.

Czy masz jakieś pytania?

Na naszym forum znajdzesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Możesz również zadać nowe pytanie lub wziąć udział w dyskusji.

Forum